Beurs van april 2018

Zo beste mensen deze beurs zit er weer voor ons op. Zo direct na onze vakantie was dat wel weer even een omschakeling. De beurs was voor ons redelijk druk bezocht. In de middag werd het wel wat rustiger. Over het algemeen was het ook een gezellige beurs. Er kwamen mensen horloges ophalen die klaar waren en er werden weer wat reparaties gebracht. Ook zijn er weer wat spulletjes ingeruild.

Het was al met al een gezellige beurs. Met veel mensen hebben we weer even kunnen bijpraten. Er werd toch druk door verzamelaars naar stemvorkhorloges gezocht.  Er werd duidelijk gewikt en gewogen en natuurlijk vergeleken. Enkele mensen kwamen mij hun nieuwe aanwinst tonen. Sommige hadden toch heel leuke stemvorkexemplaren weten te kopen. Als je goed kijkt en zoekt is er toch best het een en ander voor redelijke prijzen op de kop te tikken. We zijn reuze benieuwd. Op bijna iedere beurs komen er weer mensen die vertellen dat ze nog vele onderdelen thuis hebben liggen en die van de hand willen doen….. Onderdelen voor stemvorkhorloges en Omega onderdelen in het algemeen.

Als daarvan een paar hun woord houden, hoeven we ons om eventuele onderdelen geen zorgen te maken.

We gaan nu weer de zomermaanden in. Hopelijk wordt het een mooie zomer en dat in meerdere opzichten.

Allemaal weer veel plezier met uw nieuwe aanwinsten en geniet van deze prachtige hobby. Als ik daarin voor u iets betekenen kan, hoor ik dat graag!

Ernst Benders.