Verhuizing van Drenthe naar N.Brabant

Beste mensen,

Jaren lang, 18 jaar om precies te zijn hebben we met plezier gewoond in het Drentse Emmer-Compascuum. Ja we moesten inderdaad ver rijden, want ons dorp ligt best voor de meeste mensen uit de route.

Neemt niet weg dat de post ons met het grootste gemak kon vinden.

Naast het stemvorkhorloge gebeuren zijn er ook nog andere dingen belangrijk in het leven. De belangrijkste reden is echter dat we sinds een tijdje Opa en Oma geworden zijn en we wel heel erg ver van ons kleinkind vandaan woonden. Derhalve zijn we gaan kijken naar een ander plekje in Nederland.

Per 12 oktober gaan we derhalve verhuizen naar Oeffelt, in N. Brabant. Op 29 oktober gaan we definitief weg uit Emmer-Compascuum.

U zult begrijpen dat dat een hele gebeurtenis is. De werkplaats heb ik derhalve gesloten. De meeste mensen hebben hier reeds eerder een mail van ontvangen.

De komende Rikketikbeurs, zult u ons gewoon nog vinden op onze vaste plek. De beurs van januari slaan we over en half maart verwachte we weer volop in bedrijf te zijn.

Heeft u in de tussentijd een stemvorkprobleem, bellen kan altijd!  Uiteraard hoop ik vele van u weer op de komen de beurs van Zondag 7 oktober te ontmoeten in Houten. Hopelijk brengt u weer leuke dingetjes mee. Wij verheugen ons er erg op even een onderbreking van het regelen van verhuisperikelen en dozen….