Stemvorkseizoen is weer begonnen!!!

Beste mensen. Het is inmiddels half maart en we zijn weer terug van een verblijf van 2 maanden in het buitenland.  Dit proberen we ieder jaar te doen. Even de kou in Nederland ontvluchten. Bij thuiskomst hebben we direct de draad weer opgepakt. Er lagen weer nieuwe reparaties te wachten en er moest behoorlijk wat aan mails worden weggewerkt. Onze hobby leeft. Dat is een heerlijk gevoel!  Al onze spulletjes hebben we weer elders opgehaald en we zijn weer begonnen met het herinrichten van de werkplaats.

Inmiddels is dat gebeurd en kunnen we weer met frisse moed aan de gang.

Op de januari beurs van de Rikketik waren we dus afwezig en daarom hebben we geen idee hoe die beurs was en of er mensen naar ons op zoek zijn geweest. Alhoewel aan de mails merk ik dat van wel, ondanks dat we het op deze web-site vermeld hebben er niet te zijn.  Tja, dat doet toch wel een beetje goed, gemist te worden!

Op zondag 22 april zullen we er weer als vanouds zijn en hopen we dat er weer een lekkere aanloop is aan onze stand.

Vandaag heb ik weer een aantal horloges kunnen toevoegen aan mijn bescheiden verzameling. Enkele daarvan zal ik op mijn website plaatsen als ik ze thuis heb ontvangen  en er meer over vertellen kan.

Ook ben ik doende een stukje te schrijven over datumringen van het ESA stemvorkhorloge. Als dat klaar is zal ik het naar de redactie zenden van de Rikketik met de vraag of ze het willen plaatsen.  Met het schrijven van een dergelijk stuk, kan ik mijn kennis met meer mensen delen. Zo hoop ik het vuurtje warm te houden voor dit zeer speciale horloge, dat maar enkele jaren gemaakt is en waarvan ik verwacht dat het super verzamelingswaardig is in de toekomst. Dat is voor een groot deel al te zien aan de stijgende prijzen!

Hopelijk mogen we weer veel verzamelaars ontvangen op de komende beurs. We kijken er naar uit.

 

Ernst en Yvonne Benders