Jaarwisseling van 2022 naar 2023

Beste lezers,

Het verzameljaar 2022 is bijna ten einde. Het nieuwe jaar staat weer voor de deur.

Persoonlijk heb ik een jaar beleefd vol spanning omtrent mijn gezondheid.

Er zijn echter ook lichtpuntjes. Veel mensen heb ik kunnen helpen met hun stemvorkhorloge. Voor echte ontspanning was er dit jaar helaas voor mij weinig gelegenheid. Door de Corona perikelen hebben veel mensen, net als wij, niet echt kunnen genieten van hun vakantie. Toch gaan wij vol goede moed verder. Mijn vrouw en ik zullen er weer staan op de Rikketikbeurs van januari 2023. Ik verwacht echter dat we de beurs van april moeten overslaan.

Normaal gesproken repareerde ik nog volop tussen de Kerst en Nieuwjaar. Dit jaar gaat dat helaas niet. De werkplaats gaat voorlopig even dicht, ik verwacht tot begin mei 2023. Dat is natuurlijk een behoorlijke tijd. Samen met mijn vrouw gaan we in januari overwinteren in Thailand. Dat deden we wel vaker, maar toen bestond de mogelijkheid nog om reparaties in Oeffelt af te geven omdat ons huis in die periode bewoond wordt door een vriend. Dat is nog wel zo, maar er kan in die periode geen “werk “afgegeven worden. Ik moet om gezondheidsredenen even een pas op de plaats maken om een operatie te kunnen ondergaan.

Daarna ga ik er vanuit dat ik weer stemvork horloges kan repareren.

Wij wensen u derhalve fijne feestdagen toe en een heel prettige jaarwisseling en een goede gezondheid.

Wij hopen vanaf de maand mei weer tot uw beschikking te kunnen staan.

Ernst en Yvonne Benders